Természetes szívvédelem

A szívvédelem alapja a helyes és egészséges életmód, ami magában foglalja az egészséges, tápanyagban gazdag táplálkozást és a rendszeres, megfelelő mozgást is. Azonban van néhány olyan gyógynövény, mellyel igencsak rá lehet erősíteni szívünk és érfalaink védelmére.

sziverrendszer

Az egyik ilyen növény a fokhagyma, mely talán az egyik legismertebb és legkutatottabb étel. Nem csak a konyhában népszerű, hanem gyógyhatásai is kiemelkedőek. egészségmegőrző hatása rendkívüli, hiszen előnyösen befolyásolja a szív- és érrendszeri rizikófaktorokat, például csökkenti a rossz koleszterin- és trigliceridszintet. Fogyasszunk hatóanyagából napi 2-5 mg-ot (allicin). A mennyiség pontos betartása (és nem utolsósorban a nyers fokhagyma fogyasztása utáni, napokig tartó kellemetlen szagok elkerülése) érdekében a legegyszerűbb, ha kivonat, illetve kapszula formájában veszed magadhoz az egészséget biztosító adagot.

A galagonya nagyanyáink szerint a szív kenyere, mert a benne lévő anyagoknak (flavonoidok, antocianidok, proantocianidok) köszönhetően erősíti a szívizmot, növelve a szív terhelhetőségét. E növénnyel megszüntethetőek a mellkasi fájdalmak, hatására csökken a vérnyomás, enyhül a szívritmuszavar.

A lenmagból kinyert, enyhén sárgás színű, kicsit kesernyés ízű olaj kevésbé felkapott, mint az olívaolaj, holott egészségtani hatásai legalább olyan fontosak – a len számít az omega-3 zsírsav egyik elsődleges forrásának. A lenmagolaj telítetlen zsírsavakban gazdag, közel kilencven százaléka használható a szervezetünk számára. A telítetlen zsírsavaknak köszönhetően csökkenti a koleszterinszintet, és erősen javítja a vér áramlási tulajdonságait. Kapható kapszula formájában, de nyersen fogyasztva is ugyanolyan egészséges és szívvédő.

100% Gránátalmakoncentrátum szelénnel 500ml

-40% 100% Gránátalma koncentrátum szelénnel 500ml

A Gránátalma koncentrátum kiemelkedően magas antioxidáns tartalmánál fogva, természetes védelmet nyújt a téli időszak megbetegedései ellen.

Ár: 2990 Ft
5000 Ft
Megnézem

Q10 100 mg 60 kapszula(BioTech USA)

-4% Q10 100 mg 60 kapszula (BioTech USA)

A Q10 koenzim lényegében egy vitamin, illetve vitamin jellegű anyag, mely természetes módon megtalálható az emberi szervezetben. A készítmény kizárólag természetes forrásokból nyert, extra minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

Ár: 4290 Ft
4490 Ft
Megnézem

I-Medicalprofesszionális véroxigénmérő és pulzusmérő SPO2

-58% I-Medical professzionális véroxigénmérő és pulzusmérő SPO2

Ujjra csiptethető pulzoximéter egy nem-invazív eszköz, amelyet a felnőtt és pediátriai betegek oxigénszaturációjának (SpO2) és pulzusszámának otthoni és klinikai környezetben való mérésére fejlesztettek ki. A készüléket nem folyamatos megfigyelésre ter

Ár: 5390 Ft
12985 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!